Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

Äntligen några bilder

Av Bente - 29 januari 2008 10:03

Har tillbringat förmiddagen med att försöka fota 2 ovilliga hundar i sina fina tröjor men det gick inte så bra. Två dåliga bilder kommer här  i allafall. Sen tog jag bilder på mina två pågående projekt ,en poncho i Gotlandsull och en tröja i handfärgat bomullsgarn från Huskroken. Min första sjal också den i gotlansull från Huskroken fick komma med på bild. Sen en bild på de senaste garnköpen, en närliggande garnaffär ska läggas ner så det är 50%, ska dit i morgon igen.. Jag längtar efter att Hemlis ska komma igång nu ,ska bli väldigt kul. Ska även vara med i KAL Mystic Light ,ska bli kul , är inte så van vid spetsar.

Sen har jag ett par projekt på tankestadiet ,har lite garner som skulle behöva komma till användning så 2 st Boleros/koftor  en till mig och en till dottern .

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se