Direktlänk till inlägg 10 februari 2008

Vilken härlig helg

Av Bente - 10 februari 2008 20:18

Vi har haft härligt väder hela helgen och jag har jobbat. Ingen stickning alls men i morgon tar jag igen det.Försökte ropa hem lite mohairgarn på Tradera men det gick inte så bra ,svårt att bevaka när jag arbetar. Har spanat in några andra handfärgade garner så det blir nog något av dem. Nu vänta och längtar jag efter att få mitt hemlispaket är så nyfiken på vad dert blir.

För min hemlisvän kommer här lite mer info. Jag stickar gärna enkla mönster där garnet är det som sticker ut ,inte mycket mönsterstickning men ibland är det ju kul.Just nu längtar jag efter lite starka färger gärna lin/bomull .Min fritid delas mellan mina två hundar och en häst som jag och min dotter har. Jag är sjuksköterska på arbetstid.Sen ska då stickning och även klädsömnad få plats. Som tur är arbetar jag 75%.jag bor i en större stad i lägenhet och saknar trädgården mycket.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se