Direktlänk till inlägg 11 februari 2008

städning och stickning

Av Bente - 11 februari 2008 08:20

Usch vad det är tråkigt att städa , sitter här och kollar in stickbloggar i stället.

Alla stickar en sån massa saker hela tiden så jag blir rent matt. Vad gör de med alla pulsvärmare och sockor ? För att inte tala om sjalar.

Det finns så mycket jag vill göra men när ska det användas?Jag älskar ullgarn men avskyr stickiga tröjor , är extremt känslig och bor  i en varm lägenhet.

Skulle gärna vilja prova att sticka i alpacka ,det verkar inte så stickigt.

Mohair är en annan favorit har funderingar på en supertunn kofta jag såg på något ställe men inte hittar igen.

Nu är det dags att sätta igång med städningen så jag kan sticka lite sedan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se