Direktlänk till inlägg 20 februari 2008

Den som väntar....

Av Bente - 20 februari 2008 19:15

Till min hemlige vän , jag är ingen tålmodig person utan håller på att förgås av nyfikenhet . Varje dag hoppas jag på något  spännande  i brevlådan men blir lika besviken varje dag.

Idag skulle jag lägga in bild på mitt senaste garnfynd ,ett mellanblått bambu7bomullsgarn ,men icke det funkar inte med vår nya dator så jag måste ladda ner på dotterns dator och skicka till mig. Tyvärr fick jag inte ha datorn just nu så det får bli i morgon. Det ska bli en kofta av garnet ,funderar på två, tre olika på Garnstudio.

I lördags var det barndop och jag glömde ju fota tröjan och dockan innan jag gav bort det. Får väl gå dit och fixa bilder. Fö håller jag på o fixar ett UFO,snart färdigt. En tröja i härligt bomullsgarn fråån Huskroken som legat halvfärdig i snart 2 år.En pyttebit ärm + montering kvar nu.

 
ANNONS
 
Ingen bild

garn/te-byteskompisen

23 februari 2008 12:03

Är det någon typ av te du absolut inte tycker om?

Vilka färger drömmer du mest om nu?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se