Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Lyckade och misslyckade projekt

Av Bente - 29 februari 2008 09:32

Har nu äntligen blivit klar med min tröja.Den blev jag nöjd med. Sen fick jag för mig att prova tovning men det blev väl inte perfekt precis. Men skam den som ger sig ,ska sticka ett par nya direkt. Kanten blev ful kanske räcker det att ta bort den ,får se när de är torra. Lite bilder på nytt garn kom med och på vår fina häst.

Igår var jag och köpte the till garnoch te -bytet+ en del till nästa hemlispaket som snart skickas  iväg. Väntar fortfarande på mitt första.Hoppas det kommer snart, så jag inte är bortglömd eller paketet rent av försvunnet på vägen .

Lite mer garn är på ingång ,köpte en del på Tradera i förrgår. Ska bli kul och se när det kommer då kommer bilder på det med.

 
ANNONS
 
Ingen bild

garn/tebyte-kompisen

29 februari 2008 12:13

Ditt garn och te-paket kommer att skickas till dig i nästa vecka i alla fall! Ska resa till annan stad och shoppa lite först...hum hum... :-)

Hoppas att du får ditt hemlispaket snart. Hemlisen borde ju meddela dig om det blivit försenat av någon anledning. Du borde kanske höra av dig till Ulrika på Stickamera så kan hon kolla med din hemlis om det inte är dags att skicka paket snart.

Hoppas att solen skiner hos dig, för det gör den här hos mig!

Hälsningar
din garn/tebyte-kompis

 
Ingen bild

Bente

29 februari 2008 17:24

Vad roligt med någon som skriver ,ser frami mot paket. Här har väl inte varit så väldigt soligt ,lite svagt korta stunder.
Har inte något hemlispaket dykt upp nästa vecka så får jag höra med Ulrika.

 
miaring

miaring

1 mars 2008 22:25

Vilken otrooooligt vacker tröja!! Jag funderar på att sticka en tröja i lingarn, svart och lime och vill ha den precis sån som du har lyckats med! Är det egen begåvning eller har du följt önster?

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
Ingen bild

Bente

2 mars 2008 06:01

Tyvärr inte egen begåvning utan ett fantastiskt vackert garn och mönster från Huskroken (min favoritaffär )Men det är ju ganska enkelt med mittparti fram o bak sen sidostycke så det blir inga sidisömmar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se