Direktlänk till inlägg 5 mars 2008

Hemlispaket

Av Bente - 5 mars 2008 13:03

Äntligen kom mitt hemlispaket ,från Danmark minsann. Tack snälla hemlisvän ,det var perfekt . 3 mörkblå/grå och ett ljusblått Regia silk sockgarn. Så underbart mjukt . Blåa strumpstickor ,röda stickstoppar i form av sockar och en häftig badge .Tack igen. Bilder kommer så fort jag hinner lägga upp dem.Jag har skickat  iväg mitt andra paket idag och väntar på garnet till The och garnbytet, sen ska det också gå iväg. Förra veckan köpte jag ett superhärligt garn på Tradera som jag funderar på vad det ska bli. Letar efter en kofta med bred resår men har inte hittat något mönster än.

Nu måste jag åka och ta hand om hästen som inte är riktigt kry.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hemlis :-)

5 mars 2008 18:07

godt at du kan lide det jeg sendte til dig. Du må meget undskylde at det var lidt forsinket. Næste pakke skal du ikke vente så længe på :-)

 
Ingen bild

Bente

6 mars 2008 05:54

Trevligt att höra ifrån dig min hemlisvän, letar för fullt efter mönster/oppskrift till
mitt fina garn. Det finns ju så många att välja på.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se