Direktlänk till inlägg 1 april 2008

Hemlispaket nr 2

Av Bente - 1 april 2008 10:50

Kom hem från London igår kväll och vad låg inte och väntade på mig om inte en avi om ett paket från min hemlisvän.Spännande minsann.


Skyndade mig  iväg till posten idag och hem för att öppna. Ut ramlade en massa paket och i dessa fanns enfin anteckningsbok med en vacker ros på,

En liten påse med jättefina knappar och en liten fin berlock som det står made vid love på. Ett paket med pärlor i härliga vårgröna färger och en härva Norogarn i fantastiska färger, det är som ett band så jag tror att det är tänkt att trä pärlorna på (rätta mig om jag har fel hemlisvännen)och sist men inte minst en After Eight chokladkaka ,mumms . Det har redan slunkit ner flera bitar av den. Jag älskar mörk choklad och mint så en perfekt kombination.

Tack snälla hemlis vän för ett jättefint paket med helt oväntade saker .Det är det roliga med hemlispaket , att få saker som jag inte själv hade tänkt på att köpa.Längtar redan efter nästa paket ,det är så kul med överaskningar i stället för bara räkningar.Tack igen.

 
ANNONS
 
Keep on Bopping

Keep on Bopping

1 april 2008 11:07

Nu får du ju berätta, vem är din hemlisvän?

http://keeponbopping.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Bente

1 april 2008 11:22

Det vet jag inte än ,hoppas få veta det i sista paketet , men det är någon i Danmark , det är skickat därifrån så jag har mina misstankar.

 
Garnmoster

Garnmoster

1 april 2008 12:22

Är jättenyfiken på hur man skaffar sig en hemlig vän. Det verkar så mysigt att få och att få ge bort små paket till någon. Jag älskar överaskningar coh också att överraska. Hur hittar man sin hemlige vän?

http://garnmoster.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Bente

1 april 2008 16:16

Jag anmälde mig på www.stickamera.se ,det är jättebra sida med en massa roliga saker och allt möjligt . Nu är det aktuellt med ett internationellt byte .Det finns även andra stickklubbar som ordnar men detta är en svensk sida så det är bra att börja med

 
Ingen bild

Hemlis :-)

1 april 2008 16:36

Jeg siger ikke hvem jeg er - endnu ;-) Og den adresse der står på er hos en veninde, så den får du ikke noget ud af!
Garnet er skam til at strikke af - kig her: http://www.ravelry.com/yarns/library/noro-daria-multi/projects?page=1
Men det vil også være flot til en fx en halskæde med perler på.
Kærlig hilsen din hemmelige ven :-)

 
Ingen bild

Bente

1 april 2008 16:51

Kom gärna med någon liten ledtråd så jag kan gissa lite. Var inne och tittade på projekten ,ska definitivt bli en liten väska till fint. Underbara färger .Jag tyckte det passade så fint till pärlorna så kanske använder jag en del av dem till väskan och resten till ett halsband.Sån tur jag fick lite tips på mönster ,hade aldrig sett detta garnet innan.Din tacksamma mottagare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se