Direktlänk till inlägg 11 april 2008

Sista hemlis paketet

Av Bente - 11 april 2008 16:45

Så var det sista paketet i denna omgången skickat. Tråkigt ,jag kommer att sakna både att fundera ut vad det ska bli i paketet och gå och vänta på paket . Det är så kul med överaskningar.Hoppas det blir en ny omgång av Hemlis eller något annat roligt. Spetsbytet är inget för mig men kanske mix and match kan va något .

Denna veckan har jag köpt en garnvinda och bambustickor på Tradera. Nu ska äntligen MysticLight sjalen påbörjas .

Återkommer med lite bilder nästa vecka. Ska arbeta denna helgen och sen på fredag bär det av på en långweekend  i Italien. Kanske  något garn kan slinka med hem om jag hittar någon garnaffär.

 
ANNONS
 
Mia

Mia

14 april 2008 18:51

Minsann, tror jag inte att jag hittat den goá kvinna som skämt bort mig under ett par månader... Det är ju du med den fina tröjan! Tack så mycket för paketet idag, helt ljuvliga mia-saker, speciellt knapparna är mitt-i-prick. För visst är det väl du?

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se