Direktlänk till inlägg 5 maj 2008

Vilken underbar dag

Av Bente - 5 maj 2008 13:29

Äntligen är jag i stort sett frisk ,solen lyser och jag fick ett helt fantastiskt paket från min Hemlisvän. Hon måste ha fått solsting eller värmeslag,det har nog varit varmt även i  Danmark.Tyvärr är kameran inte laddad så bilder kommer senare, men jag kan ju börja med att säga: Tack och åter tusen tack min Hemlis vän Britta  Frk Storm.strikogstorm.blogspot.com

Jag börjar med det mest fantastiska flerfärgade mohairgarn i blå,grön gula nyanser .Helt i min smak ,det ska gullas med i kväll..Nästa paket innehöll 5 nystan Kidmohair i blått, en härlig kornblå färg . Nu tror ni säkert att det är slut men inte då 3 paket är kvar . Det ena innhöll 4 härvor handspunnet naturfärgat garn som kalllas bluefaceleister Vad är det??Det är ull i någon form och helt ljuvligt. Sen ovanpå alllt detta en ask mintchokladgrodor och en rolig rosa glittrig penna med mitt namn på och en hel packe stickbeskrivningar . Jag är mållös och vet inte  hur jag ska kunna tacka tillräckligt.Har så dåligt samveta för att jag inte hunnit börja med något av de andra fantastiska garnerna jag har fått men det kommer jag lovar.Har haft så dåligt med sticktid senaste tiden .Har flera ideer om vad jag ska göra och nu allt detta!


 
ANNONS
 
Britta

Britta

5 maj 2008 14:33

Dette er Bluefaced Leicester http://www.ansi.okstate.edu/breeds/sheep/bluefacedleicester/index.htm :-)

Og nej, jeg er hverken tosset eller har fået solstik - du lød bare som om du havde brug for sådan en pakke ;-)

Kærlig hilsen Britta

http://strikogstorm.blogspot.com

 
Ingen bild

Bente

5 maj 2008 15:26

Det var precis vad jag behövde . Jag sitter här och njuter av dem och funderar på vad det ska bli.
kram Bente

 
Mia

Mia

5 maj 2008 21:14

Hemlispaket är helt underbara och det verkar att du har haft samma tur som jag, med din Hemliskompis!! Har du sett att Ulrica har Hemlis 4 på hemsidan? Ska vi??!!

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
Ingen bild

Bente

6 maj 2008 06:10

Jag har redan anmält mig till den. Det är klart du ska vara med igen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se