Direktlänk till inlägg 6 maj 2008

Hemlis 4 och Mix&match

Av Bente - 6 maj 2008 08:55

Jag har såklart anmält mig till nästa omgång Hemlis ,det var väldigt roligt både att ge och få . Jag hade fantastiskt tur med min givare och vad jag kan se på andra bloggar har alla fått mycket fint. Den som jag gav till var mycket rolig och lätt att hitta på saker till.

Mix&Match var jag också tvungen att anmäla mig till och har fått en bytesvän i Florida;USA . Vi har haft mailkontakt flera gånger redan och nästa vecka blir det ut och shoppa till det paketet. Ska också ta bilder som jag ska skicka så hon får se hur jag har det.

Såklart tog min dotter kameran idag när den var färdigladdad så bilderna dröjer till i kväll .

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se