Direktlänk till inlägg 3 juni 2008

stressigt

Av Bente - 3 juni 2008 13:41

Dåligt med tid och ork just nu.Min son tar studenten idag så nu tar jag igen mig 5 minuter innan det är dags att börja med det stora beslutet Vad ska jag ha på mig? Köper nästan inga finare kläder ,det är sällan jag behöver vara klädd i något mer än jeans. Jag har bara sånt jag har haft tusen gr innan så jag tog en tur på stan men det var inget som jag gillade. Många söta blusar men som är avskurna och veckade ovan brösten så det går bort direkt ,vill inte se hög- gravid ut.

Har fått min hemliskompis ,ska bli kul .

Väntar på paket från min Mix and match vän från USA .Kom en avi om ett rek idag ,kan det vara det?? Vad kan det annars vara som rek?

Hinner inte hämta det förräns  i morgon.

På torsdag är det dags för både 50-år uppvaktning och studentuppvaktning .Plus att jag ska arbeta och till stallet,puh.

 
ANNONS
 
mia

mia

5 juni 2008 21:01

Grttis till studentkillen! Nästa år är det mi tur att ställa till studentfest. Blev tårögd idag inne i stan, alla unga glada människor... Det är sån livskraft!

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se