Direktlänk till inlägg 12 juni 2008

Dilemma

Av Bente - 12 juni 2008 10:32

Sitter och funderar över vad jag ska hitta på till min nya hemlisvän .Har ett jättefint garn som jag har fått i ett byte som skulle passa perfekt. Jag tycker det är ett väldigt fint garn men tunt och passar perfekt till  en sjal som min nya hemlis gillar att sticka.

Skulle du ta illa upp om någon gav vidare ett garn du hade givit? Jag tycker det är helt ok ,mycket bättre att det kommer till användning hos någon annan än hos mig som i och för sig klappar på det och har lite svårt för att skiljas från garn.

Jag har precis påbörjat en Cambridgekur ,dvs pulverdiet och idag andra dagen är jag ganska matt men ska försöka hålla ut minst 2 veckor ,gärna 3 .

Nu ska jag ta lite foton och lägga upp så det blir lite mer livat här i min blogg. Här kommer en bild på koftan jag håller på med och en på mina hundar i Pildamsparken .

 
ANNONS
 
Britta

Britta

12 juni 2008 12:38

Jeg synes at det er helt okay - det er da bedre at det kommer til en der kan bruge det end at det bare ligger i en skuffe og ikke ser dagens lys :-)
For når man bytter eller er med i swaps så er det jo ikke altid man får lige det man kan bruge. Nogen gange er det for tyndt eller tykt eller farven er bare ikke helt rigtig.

http://strikogstorm.blogspot.com

 
Ingen bild

Bente

12 juni 2008 14:29

Visst är det så ,även om garnet i sig är fint.

 
mia

mia

12 juni 2008 17:01

Ååååh, det där är en riktig samvetsfråga. Med hjärnan tycker jag att det är helt klart bättre att skicka garnet vidare så att kommer till någon som det passar och att det kommer till användning. Men med hjärtat tycker jag "nej, det får man inte, garnet är skickat till just dig av någon som ville att just du skulle ha det".
Du ser själv Bente, mitt hjärta är mycket strängare än min hjärna. Men jag tror att mitt hjärta också tycker att man kan få sticka något av ett fått garn och därefter ge bort det... jag tror det i alla fall! Kram Mia

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
Ingen bild

Bente

12 juni 2008 18:03

Ja det är ju det som är dilemmat ,hjärna och hjärta tycker olika . Fast jag tycker nog ändå att det är helt ok när det är bytesgarn ,det var inte i Hemlis jag fick det. Att sticka och ge bort har jag dåligt med tid för men det är ju helt klart det bästa alternativet.

 
Miaring

Miaring

16 juni 2008 11:35

Vad var det i paketet från Usa undrar nyfiken-i-en-strut?

http://www.snitsatststickat.blogspot.com

 
Ingen bild

Bente

16 juni 2008 21:09

Tyvärr var det inte paketet från USA , det har kommit bort /fastnat i tullen.
Det var garn jag hade köpt som kom, hade glömt att jag hade beställt det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se