Direktlänk till inlägg 27 juni 2008

Semester

Av Bente - 27 juni 2008 15:42

Äntligen ,semester i 4 veckor. Vädret knde ju vara lite bättre men det ska bli bättre nästa vecka.

Tänkte passa på och gå på stickcafe´nästa vecka när jag för en gångs skull har tid på kvällen.

Har inga större planer ,ska bara ta varje dag som den kommer .Mycket stickning tämkte jag hinna med .

Vill göra så många saker nu ,har beställt några nya stickböcker på engelska så det blir väl fler projekt . 
ANNONS
 
Britta

Britta

27 juni 2008 19:11

God ferie!
Det er dejligt med tid til at strikke og bare slappe af :-)

http://strikogstorm.blogspot.com

 
m

m

29 juni 2008 23:15

Hej,jag funderar på att färga en härva av mina gråa ullgarner. Vill du vara med på ett byte? Jag tänkte så här: jag skickar en härva garn till dig mot att du skickar färg till en härva till mig? Sen färgar var och en när vi har tid och lust och bloggar om resultatet. Helt frivilligt, Bente, det är bara en tanke....

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
Ingen bild

Bente

30 juni 2008 08:07

Tyvärr så gjorde jag slut på KoolAiden igår annars hade jag gärna bytt med dig. Karamellfärgen var minst lika bra .

 
mia

mia

1 juli 2008 17:59

Menar du vanlig karamellfärg? Hur gör man då??!! Jag är helt nybörjare när det gäller färga garn...

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
Ingen bild

Bente

1 juli 2008 18:30

Javisst helt vanlig karamell/hushållsfärg , hittade tom blå på Coop forum i Malmö ,jag fick lite nytt KoolAid idag om vi ska byta.
Blanda karamellfärgen med en matsked citronsyra ,blöt garnet i vatten först sen är det bara att hälla på /pensla på färgen /färgerna och mikra i 2 min fulleffekt ,vila en stund in igen ca 2 min till vattnet som är kvar är klart . Voila ,färgat garn. Skölj ev med ätika /vinäger i vattnet till vatten är klart ,låt torka.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se