Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

KoolAid och karamellfärg

Av Bente - 30 juni 2008 08:14

Igår fick jag ett ryck och exprimenterade med färg . Har inte färgat någon gång innan .Det blev väl lite blandat resultat .Det gröna färgade jag först med gul och grön karamellfärg men det blev neongrön så jag färgade över med röd och grön karamellfärg sådär bra. Den blåa karamellfärgen blev helt ok lite stark men lite mindre färg och ev grått garn så blir den fin. Det lia är Kool-aid blev också ganska bra .Jag tycker nog att karamellfärgerna är lika bra som KoolAid så jag ska ge mig på jakt efter billiga ullgarner och exprimentera vidare med färgblandningar och styrkor. Det luktar inte så gott med varmt kokt ylle men det får man stå ut med. Tyvärr blev inte bilderna så bra ,tog med mobilen . Ska ta lite bättre bilder med kameran senare.

 
ANNONS
 
mia

mia

1 juli 2008 18:00

På belden ser der gröna lite lime ut och det är ju super-inne just nu!

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
Ingen bild

Bente

1 juli 2008 18:31

Nja den blev mer neongrön än lime först och nu är den lite lime/oliv helt ok faktiskt när den var riktigt torr.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se