Direktlänk till inlägg 4 juli 2008

Igår stickcafe´,idag galopp.

Av Bente - 4 juli 2008 22:04

Igår var jag för första gången på stickcafe´hos Fröken Garn ,har tänkt så många gånger att gå dit men inte hunnit med det.Det var en trevlig upplevelse med goda kakor ,lite stickning och garninköp.Var helt galen i flera garn men köpte bara 5 nystan Silkywool i blått till Honeycombslipovern.Det fanns verkligen många underbara garner ,nästa inköp blir Gepards cotton /wool i en grönblå färg till en kofta .Som tur är kommer den inte in förrän i augusti. Enda tråkiga igår var att det var så varmt att det knappt gick att hålla stickorna.Nästa gång om 2 veckor ska jag definitivt hinna med.

Idag har jag varit på galopp An American Day at the Races. Det var också mycket trevligt och lagom varmt.  I morgon blir det en strandtur hoppas jag.

 
ANNONS
 
Anna

Anna

5 juli 2008 13:24

Hej! Jag var också en av dem som var på stickcaféet, och visst är det alltid mysigt och trevligt hos Fröken garn - och lite farligt med alla garnerna förstås :)
Nästa gång kommer inte jag, men hoppas vi ses nån gång efter alla semestrar!
Alltid kul när man får träffa på riktigt nån som man bara sett som bloggare innan!

http://garndrommar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se