Direktlänk till inlägg 24 juli 2008

FO

Av Bente - 24 juli 2008 08:43

Så var mohairtröjan färdig ,min dotter blev mycket nöjd med den. Garnet fick jag i förra Hemlisbytet och det gick inte åt mycket till dennna tröjan. Lätt som en fjäder och lagom varm.

Jag har börjat på 2 nya projekt ,min Back to schoolvest och ett par vantar i ett underbart garn som jag också fick i förra Hemlisbytet.Rigtiga sommarfärger grön,gul ,blå och vit . Det är mitt sommarprojekt tänkte jag ,jag kommer attt tänka på vår och försommar när jag ser  färgerna. Det kan ju behövas i vinter. Tyvärr har jag fått börja om flera gånger men nu tror jag att är på rätt väg. Bild kommer när jag har hunnit sticka lite mer så det går att se hur de ser ut.

jag har även anmält mig till OS-stickningen men det blir något litet projekt för min del ,sockar eller ev pulsvärmare.

 
ANNONS
 
Mia

Mia

25 juli 2008 21:26

Jättesnygg tröja! Du har verkligen lyckats med modellen( - båda två, hahahaha)Det är klädsamt med linne i samma färgton under en sån tröja! Du måste vara supernöjd.

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
Ingen bild

Bente

26 juli 2008 09:00

Tack ,jag är lika nöjd med båda.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se