Direktlänk till inlägg 2 augusti 2008

Lycka är....

Av Bente - 2 augusti 2008 08:38

Att komma hem ,trött och varm efter första arbetsveckan efter semestern och ha fått 2 avier om paket att hämta.Det ena var garn jag hade köpt till min dotter men det andra var från min Mix & matchkompis http://ullstina.blogspot.com/.

Vilka fina saker det var.Blått garn Malabrigolace ,har aldrig stickat med det men gärna velat . Det ska bli en sjal men vilken? Det finns ju så otroligt många att välja på. Ljus ljusblått Kidmerino mohair  med förslag på mönster IceQueen men tyvärr har jag nästan panisk fobi mot halsdukar ,polokragar och allt som går upp i halsen .I såfall får det bli en present till någon för den var verkligen fin.Pärlor i blåa nyanser fanns det också.

Ett fint förkläde i linne ,perfekt jag spiller och kladdar alltid ner mig i köket.

Kakao från Valhrona ,kan det bli godare?Het kryddblandning  en av mina favoriter .Jag kan inte vara mer nöjd ,tack Ann-Christin.

När jag fick hennes svar så skrattade jag för mig själv och tänkte men det är ju jag ,vi hade svarat väldigt lika på många frågor .

Nu väntar jag bara på nästa Hemlispaket ,har fått ett kort från Linköping bor hen där kanske? Har ingen aning om vem det är.Två paket till med garn som jag köpt på Tradera ska också komma bara enkelt ullgarn för att färga med Kool-Aid.

 
ANNONS
 
miaring

miaring

10 augusti 2008 23:00

Vilken lycka, två paket på samma dag! Fina garner som du fått, speciellt det mörkare blå. Hittat någon sjal att sticka?

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se