Direktlänk till inlägg 25 augusti 2008

Jag har blivit utmanad

Av Bente - 25 augusti 2008 12:07

Oppåpoppa har utmanat mig så här kommer mina svar och en bild på OS-sockan i torrt uppfluffat tillstånd.

Fem saker att göra idag:

Tvätta ,håller på för fullt. Börja på min sjal ,blir i kväll.Göra klart sommarprojektet ,klart och ivägskickat.Åka till stallet och gå långpromenad med hundarna medan dottern rider ,blir i eftermiddag.

Färga garn ,klart.

Vad gjorde jag för 10 år sedan?

Jag arbetade natt som sjuksköterska på medicinen. Min yngsta hade precis börjat skolan.Jag bodde i hus på landet ,höll mycket på med min trädgård som var ett av mina stora intressen. Hade häst + döttrarna hade medryttarponnyer båda två. Var chaufför på olika aktiviteter 3 barn på landet ,ständigt någon som skulle köras.

Ställen jag bott på :

Föddes i Malmö,sen Kungälv ,Höllviken ,Skanör,Falsterbo ,Hyltarp , Jeddah iSaudi Arabien och nu är cirkeln sluten jag är tillbaka i Malmö.

Saker jag skulle göra om jag var bilionär:

Barnen skulle få boende och utbildning och ett bra startkapital .

En hel del skulle gå till Läkare utan gränser

Jag själv skulle få en gård på Gotland en spansk PREhäst eller 2 . På gården skulle jag ha Alpakkor och får +höns och lite angora kaniner.

En bostad i något varmt land och mycket resor och god mat till hela familjen

Jag ska utmana 6 st och många har ju redan blivit utmanade men följande blir det Nystat,Ullstina ,tantKofta,pysseltrollet, garntrollet och sillenstickar. Vissakänner jag inte alls men gillar deras bloggar.


 
ANNONS
 
mia

mia

25 augusti 2008 15:02

skicka ett mail med din hemadress så skickar jag en kopia av ett mönster på vantar som jag stickat efter många gånger. Mönstret är så bra att ändra på, hahaha

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
Ulricha

Ulricha

26 augusti 2008 09:59

Åh, så fin strumpa. Och vad fina garner du färgat.

Jag ska svara på utmaningen nästa gång jag uppdaterar min blogg, hann inte se det innan jag gjorde det imorse.

Ha det bra.

http://www.garntrollet.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se