Direktlänk till inlägg 26 augusti 2008

Mitt bidrag till sommartävlingen

Av Bente - 26 augusti 2008 18:40

Mina vantar blev för hårt tovad och passar inte mig...De är stickade i flerfärgad mohair i grönt för gräs och blad , blått för himmel och hav ,gult för SOLEN och vitt för ulliga sommarmoln.Virkade blommor och blad som dekoration . Måste ju pigga upp mitt i vintermörkret. Om det är någon som har ett barn i lagom storlek så där 6-10 år skulle jag tro som vill ha vantarna och ger jag bort dem med glädje. Det är ju synd om de inte kommer till användning.Lämna en kommentar i såfall.

 
ANNONS
 
mia

mia

27 augusti 2008 16:11

Vilka söta vantar, de passar utmärkt att krama snöbollar med i vinter. Jag visste inte att det gick att tova mohair, hur gjorde du det?

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
Ingen bild

bente

27 augusti 2008 19:02

Det går bra ,man gör precis som med vanlig ull om det är riktg mohair utan en massa syntet .Det gick för bra tom.jag knådade in grönsåpa och körde i maskin 40 grader hade räckt jag tog 60 .

 
Britt-Marie

Britt-Marie

29 augusti 2008 08:13

Jag gör som du och kör allt som ska tovas i maskin men börjar med 40 grader, jag är nog lite feg. Färgerna och dina tankar om färgerna på vantarna här häftiga, snygg blev dem så du ska se att någon flicka kommer att bli överlycklig över dem.

Kram

http://brittmariel.blogg.se

 
Kida

Kida

29 augusti 2008 11:04

Tack så myckte. Grymt fina vantar =)

http://kidassticksida.blogg.se

 
Kida

Kida

3 september 2008 10:02

Kanske skulle ta sig dit då.... Man vet aldrig. Har nu fullt upp med franska lektioner oxå. Har inte bestämt mig än om jag skall fullfölja kursen. Får se om tiden räcker till.
Mystic earth har jag inte hört talas om. Kanske skulle vara något att leta upp. Ska höra med Vivecka, hon som har butiken med Annicka och se om hon har något garn som passar. Tror hon har det men måste bara ta mig till Landskrona oxå. Förkylningen är inte borta. 12 timmars sömn i natt och se
n en massa te under dagen så kanske jag är fit for fight till helgen =)
Nästa vecka jobbar maken natt och då tänkte jag pyssla lite med stickmarkörer till dig =)
kram kram

http://kidassticksida.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se