Direktlänk till inlägg 5 september 2008

Sista hemlis paketet i omgång 4

Av Bente - 5 september 2008 10:27

Idag kom det med härligt Ecoullgarn från M&K i beige färg ,ser mer blått ut på bilden.Det ska nog bli vantar av det. Härlig choklad till att göra varm choklad av ,mums. Kan det bli godare efter en promenad i höstrusket?Här är höstlikt väder idag ,sol men lite kyligt. Fina knappar och bollar var däe också med och ett kort med ledtråden att hon är namne med min förra hemlisvän. Mia är det då ,kan det vara så enkelt att det är mias blogg?Får kolla runt lite .

Glöm inte att rösta i sommartävlingen och gärna på mitt bidrag tovade somriga vantar.

Jag har anmält mig till Mystic earth KALen , kanske blir det av denna gången ,nu ska jag bara hitta ett passande garn.

 
ANNONS
 
mia

mia

6 september 2008 18:09

Hej, vilket garn har du valt till Mystic Earth? Är det samma designer som gjort mystic water och mystic fire?

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
Ingen bild

bente

6 september 2008 18:15

Ja det är samma designer Anna Dalvi svenska som bor i Kanada. Jag har inte valt än ,funderar på Jakgarnet från Stäket ,MalabrigoLace eller något lite lätt melerat i gröna/bruna nyanser.

 
mia

mia

8 september 2008 16:14

Jag röstar på dina vantar varje gång jag är inne på Stickamera, heja, heja

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
Ingen bild

bente

8 september 2008 21:38

Tack för din röst ,det går bara att rösta 1gr /bidrag och själva röstningen är lätt att göra fel med .Jag missade första gr jag var inne o skulle rösta att man måste gå in på rösta klicka ner rullsiten och sen trycka på röstaknappen.Omständigt tycker jg.

 
mia

mia

9 september 2008 18:01

Ooops, då kanske jag har gjort fel när jag har röstat. Jag har endast markerat i cirkeln och därefter klickat på rösta-knappen. Jag får kolla det... Jag har inte glömt vant-mönster till dig, det är bara det att jag har inte haft tillgång till kopiator. Är det bråttom?

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
Ingen bild

bente

10 september 2008 05:41

Det är inte alls bråttom ,har massor med projekt att ta itu med.

 
mia

mia

12 september 2008 23:04

Nu tror jag att jag har röstat på rätt sätt, på dina urtjusiga sommarvantar!

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
ida

ida

14 september 2008 19:52

Hej!
Jag arbetar med att få mannen att godkänna att jag går på kurserna. Det går framåt. Ska säga upp mig från mitt helgarbete så mannen får de helgerna jag skulle jobba. Vilket är de två helgerna som fröken Garn har sina kurser =) JAg har oxå röstat på dina vantar =)
Kramar

http://kidasstickisda.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se