Direktlänk till inlägg 15 september 2008

Höstenergi

Av Bente - 15 september 2008 09:59

Kl är inte ens 10 och jag har lagat 3 middagar ,en gryta ,köttfärsbiffar och köttfärssås ,tvättat en maskin tvätt och lagt in ren tvätt.Nu ska jag ta en stickepaus och sen är det dags för en härlig långpromenad.Det är fullmåne och det gör mig hyperaktiv och sömnlös.

Min back to schoolslipover är klar ,den blev jag mycket nöjd med ,stickad i Gepards Softwoolsilk 4,5 nystan gick åt .Garnet är härligt men jag tyckte det var lite svårstickat men efter blockning blev det bra.

Tog med en bild på min kofta som jag stickade för säkert 5 år sedan och nu har fodrat ,det blev ganska bra ,svårare än jag trodde att få fodret bra. Ska pressa kanterna . Den passar bra nu när höstkylan har kommit. Här i  Malmö svängde det över en natt från sommar till höst.

Nu har jag bara två projekt på gång så jag tänkte påbörja något mindre projekt .

 
ANNONS
 
mia

mia

16 september 2008 20:22

Här händer det saker! Jag brukar också kunna bli sömnlös vid fullmåne, visst är det konstigt!? Mycket vacker kofta (och slipover också) vad har du använt för tyg till foder?

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
Ingen bild

bente

16 september 2008 21:04

Jag använde ett elastiskt trikåtyg ,är nog någon bomulls/syntetblandning med lycra i.Det var inte helt lätt att få kanterna bra men blev betydligt bättre efter pressning med ångstrykjärn.Det där med fulllmåne är märkligt men tom mina hundar reagerar eller är det bara för att båda jag och KM sover dåligt/inte alls.

 
Ulrika

Ulrika

17 september 2008 09:17

Back to school var himla snygg! Nu blev jag sugen på en sån också. :-)

http://stickamera.se/blogg

 
Monica

Monica

20 september 2008 11:29

SEr varmt och skönt ut!

http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?articl

 
Ullstina

Ullstina

20 september 2008 16:11

Ler för mig själv när jag läser ditt inlägg. Ska tänka på dig nästa fullmåne när jag ligger sömnlös....

http://ullstina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se