Direktlänk till inlägg 1 oktober 2008

Spetsstickning

Av Bente - 1 oktober 2008 11:42

Igår kom mönstret till Mystic Earth första delen och idag har jag ägnat hela förmiddagen åt detta projekt och har åstakommit 8 varv som är mycket korta. Jag tror inte jag är gjord för spetssjalar. Jag har inte tålamod till detta . Det får nog bli något annat enklare sjalmönster om den ska bli färdig till min mammas födelsedag 16/12 . Mystic Light blev inte ens påbörjad så varför anmälde jag mig ens till denna??

Kanske är det enklare med riktiga stickor ? AddiLace ska ju vara så fantastiska. Jag vill ju inte ge upp egentligen men med min begränsade tid till stickning och alla projekt som ska slutföras så känns det omöjligt. Sonen önskade sig en stickad slips och jag lovade ju såklart att sticka en ,han betalade själv garnet som jag valde Gepards SoftWoolSilk i en fin brun färg . Jag har börjat och stickat en bra bit , det går fort men inte så kul stickning direkt.

 
ANNONS
 
Ida

Ida

5 oktober 2008 08:26

Jag stickade en sjal till min far i födelsedagspresent förra året. Det var skoj =) Och blev riktigt lyckat. Det är bara till att ta tag i den igen =) Tänk så glad han blir när den är klar =)
Kramar

http://kidassticksida.blogg.se

 
Ann-Christin

Ann-Christin

6 oktober 2008 22:00

Addi Lace är väl värda att investera. De underlättar mycket vid spetsstickning.
Malabrigon tror jag är ett ganska klokt val till Festivalsjalen, om det inte är för tunt. Det beror på hur stor sjal du vill ha. Lycka till!!!
Själv funderar jag på en Seascape från Knitty.com eller möjligen snödroppssjalen som jag tror jag skrev ut från Stickas hemsida.

http://ullstina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se