Direktlänk till inlägg 7 oktober 2008

Traderaberoende

Av Bente - 7 oktober 2008 11:27

Jag är fast ,måste kolla varje dag om det finns något fynd. Inte så ofta  kan man göra några fynd, men ibland så har man tur. Jag förvånar mig ständigt över hur många som lägga bud som är lika eller högre med pris i butik. Har de ingen koll eller rycks med i budgivningen? Ska jag köpa något så ska det ju antingen vara svårt att få tag i eller billigt.Roliga knappar brukar finnas för några få kronor ,visar ett urval av de senaste köpen. Muskat bomullsgarn för 12kr nystat köpte 10 st nystan ,tyvärr var jag inte hemma när auktionen gick ut så jag förlorade en auktion med 5 nystan som jag hade behövt . Får väl komplettera i butik. 2 stickböcker ,Sticka romantiskt  en del fina koftor men liten besviken på den blev jag allt . Gotländska stickmönster ,en pärla med gamla mönster ,synd att det är svart/vitt men den kan nog bli mycket användbar .Många fina vantar ska det bli någon gång.

Jag var tvungen att anmäla mig till Mix&Match också.Så nu blir det både te&garn byte och Mix&matcha i oktober /november . Kul med paket.

 
ANNONS
 
Ullstina

Ullstina

22 oktober 2008 20:17

Jag känner igen mig....
Här sitter en till som kollar Tradera nästan varje kväll. Och...handlar lite för mycket av garn, broderier och pyssel. det går ju bara inte motstå!

http://ullstina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se