Direktlänk till inlägg 21 oktober 2008

Vinn garn

Av Bente - 21 oktober 2008 10:52

 http://stickmonster.bloggagratis.se Gå till Dockmamman och var med i utlottningen  av  Fabel garn.

 
ANNONS
 
Dockmamman

Dockmamman

21 oktober 2008 11:09

Vad roligt att du vill vara med, det gör inget om inte bilden är med...

Jag tänkte jag kunde försöka tala om för dig hur du gör länkarna finare...

Om du går in på skriv inlägg Skriv namnet du vill länka till ex Dockmamman och markera det som ska länkas och så ser du att det finns något som ser ut som kedjor där ikonerna är...

Klicka på kedja så kommer det upp en ruta där du ska skriva in adressen till ex Dockmamman...
Du kopierar adressen som du gjort på det inlägg du har gjort, klistrar in den där står att man ska göra det, klicka på att det ska öppnas i ett eget fönster så försvinner inte din sida utan den adra sidan öppnas i ett eget fönster...

Hör av dig/Kram och lycka till

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Dockmamman

Dockmamman

27 oktober 2008 09:01

Grattis!!

Det var du som van tävlingen hos mig/Dockmamman...

Skicka mig ditt namn och adress till min mail dockmammansstickcafe@hotmail.com...

Ha en bra dag, hoppas vi får se på en bild framöver, vad som det har blivit av garnet/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Dockmamman

Dockmamman

31 oktober 2008 08:00

Hej!

Jag vet inte om jag har fått din adress, jag har inte hittat den i min mail...

Skicka ditt namn och adress på dockmammansstickcafe@hotmail.com så jag kan skicka din vinst...

Grattis ytterliggare en gång/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se