Direktlänk till inlägg 23 december 2008

God Jul alla stickvänner

Av Bente - 23 december 2008 09:23

Usch vad det är svårt att få bra bilder i vintermörkret. Dotterns tröja är färdig men tyvärr måste jag göra om halsen . Den blev lite trång. Sen ska den blockas så den blir inte riktigt klar för användning på julafton men nära nog.

Idag verkar det bli härligt ute med sol. Ska gå en långpromenad med hundarna nu.

Lite stickning för utom halsen ska jag väl hinna med nu i jul,jag arbetar en del så det blir ingen lång julhelg för mig.

Frågan är vilket av alla projekt ska jag börja på, får gå igenom garn och mönster . Har ju ett mönster på lån som behöver garn ,kan inte bestämma mig för vad jag ska ha för garn.Inte stickigt ull i allafall även om tröjan nog skulle lämpa sig bäst för ull. Ren bomull blir nog inte heller bra. CottonWool  från Gepard skulle inte vara fel.Eller något alpacka /silke .

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se