Direktlänk till inlägg 7 januari 2009

Vad är det för fel på mig?

Av Bente - 7 januari 2009 09:38

Någon måste ställa diagnos och ge mig tips på behandling. Jag har ingen sticklust alls. Har inte stickat mer än några varv sen julafton.Tittar på mina garner ,mönster och i stickböckerna men nej jag kommer inte till skott.

Det jag har lust att sticka har jag inget garn till och funderar på vilket jag ska köpa det dyra fina DebbieBliss cottonwool eller det billiga Hermoso också Bom-Ull  från www.lienesdesign.se inte lika fina men fint ändå.Eller kanske ett mittimellan som jag har hittat på Tradera blå/turkost lammull/silke,eller något helt annat kanske. Egentligen borde jag inte köpa något alls utan göra något med alla garnen jag redan har. Förhoppningsvis kommer mina nya stickor  i veckan ,då kommer kanske lusten tillbaka.

Funderar på att lägga ut en del garn på Tradera  ,får väl göra slag i saken i kväll. Nu ska jag städa först sen hundpromenad sen stallet.


 
ANNONS
 
mia

mia

15 januari 2009 18:47

Vad har du för garner som du tänkt tradera? Ska vi byta lite garn med varann?

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se