Direktlänk till inlägg 24 januari 2009

Förkylningstider

Av Bente - 24 januari 2009 13:26

Så var det dags för årets förkylning  eller om det är en släng av influensan?

Helst slut är jag i allafall ,orkar ingenting och har ont i alla leder så det blir inte mycket stickat ,ett par varv sen orkar jag inte mer.Jag som precis hade kommit igång  med min Ivy Leauge vest. Resåren är klar nu och jag ska börja med mönstret men det får nog vänta någon dag till för då behöver jag vara lite skärpt. Tänkte börja på ett par enkla sockor i restgarnet från mina fingervantar+ lite vitt och göra en enkel randning bara.

 
ANNONS
 
Ida

Ida

24 januari 2009 15:10

Tack så mycket =) Det finns fler bilder på Ravelry =) Det är bättre nu men jag är inte helt bra än. Men men... det blir de nog förr eller senare eller vad tror du =) Krya på dig du med. kram

http://kidassticksida.blogg.se

 
Mia

Mia

26 januari 2009 15:44

Nu är du igång igen med sticket, grattis!! Det här med förkylningen är en världslig sak, sticktorka är mycket värre och det är du ju igenom nu, hahahahaha. Krya på dig!

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se