Direktlänk till inlägg 3 februari 2009

Garn och the byte3

Av Bente - 3 februari 2009 16:29

Måste vara rekord ,redan idag fick jag mitt paket i garnoch thebyte3.Från Maria i Visby fick jag 2 härliga blåa nystan tjockt ullgarn och ett tunnare ullgarn  petrolfärgat. Mitt i prick mina favoritfärger.Sen fick jag ett gotländskt te med salmbär ,det lukta ljuvligt. Ska stax testas. Ett paket med blandade tesorter och 2 jättefina stickmarkörer. Tack Maria.

Har också skickat i väg mitt paket idag .Funderar fortfarande på om jag ska vara med i Hemlis5 .Är ju med i Mixa&Matcha också så lite mycket kanske men det är ju så roligt. Det kommer säkert att bli så. Idag har jag skickat efter en extra vajer 4,,5 spetsar och strumpstickor nr 3 i Symphony wood. Jag kaninte sticka med andra stickor nu.

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

5 februari 2009 19:15

Hej! Tusen tack för det härliga garnet! Och för att inte tala om det smarriga teet. Jag har redan börjat fundera på vad det ska bli av garnerna. Kanske pulsvärmare eller en väska... Tack än en gång!

http://e-zignz.blogspot.com

 
mia

mia

7 februari 2009 16:12

Vilka fina garner! Petrol är verkligen en "het" färg i vår. Vad ska du sticka av dem?

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se