Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Sista hemlis paketet i omgång 5

Av Bente - 31 maj 2009 12:03

Vilket paket jag fick. Tack Eva http://urmoderns.blogg.se/! jag blev jätteglad och supernöjd med mitt paket. Symfhoniwood strl 7 och en vajer 100cm perfekt till min linsjal. Mer av lingarnet jag fick sist och ett underbart mjukt merino/silke Grignasco garni vitt. Måste bli en sjal i spetsmönster eller kanske estinska liljekonvljer. Sen fick jag ju choklad och en chokladklubba som raskt slank ner i min mage ,mums.

Håller på med med halskanten sen är äntligen min FairIsle west klar ,bilder kommer nästa vecka.

 
ANNONS
 
urmor

urmor

31 maj 2009 20:18

Glad att du blev nöjd....ska bli kul att se vad du gör av det vita,låter intres. med liljekonvaljer tycker jag.
I helgen har vi inte haft det varmt utan HETT,har varit ute en tur med MC:n för att få lite svalka,har inte stickat en maska,men däremot så har virkjävulen snärjt mej ordentligt......
Ha det gott !

http://urmoderns.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se