Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Tant Koftas uppoch ner kofta

Av Bente - 13 juni 2009 10:08

Vilket tråkigt väder vi har haft  ,regnigt ,blåsigt och kallt. Nu ser det ut att bli lite bättre tom lite blå himmel. Har ju iofs varit bra stickväder.

Håller på för fullt att sticka på min kofta som stickas i blandade  bomullsgarner från min garnsamling. Mesta dels ekologiska garner . Vet inte riktigt vad jag tycker om färgerna ,var tvungen att ta med lite blått ,kanske tar jag in någon mer färg också. Har ljusblått ,gult och flera melerade garner att välja på. Det lutar åt att inte ha fler ,är lite orolig för om det räcker. Det blåa är lätt att komplettera ,det räcker nog inte, det är M&K ekobomull så det finns ju. Men de rosa nyanserna är något gammalt garn som inte går att få komplettera. . Koftan verkar lagom än så länge ,kanske lite stor i ringningen men jag ska nog virka kant runt så blir det nog bra.


 
ANNONS
 
Ulrica / Hjälpstickan

Ulrica / Hjälpstickan

25 juni 2009 13:38

Vilken fin randning du fått till på koftan!

http://www.hjalpstickan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se