Direktlänk till inlägg 3 augusti 2009

Koftans kofta är klar

Av Bente - 3 augusti 2009 12:16

Äntligen klar. Är missnöjd med mig själv för att jag valde gamla restgarenr.Vissa blev inte alls bra ,noppiga och svåra att sticka snyggt. Men detta är en prototyp ,en del ändringar ska göras till nästa kofta. Mindre halsringning ,smalare ärmar och intag i midjan. En rolig stickning och så skönt att inte behöva sy ihop.

Nu har jag börjat på en tröja i lin/bomullsgarn Ullcentums Linea .En grönblå nyans ,lite melerad som ska bli en enkel tröja .Stickor 4 . Lite tråkig stickning så jag har lite fler idéer som ska kluras lite mer på. Vantar i fair isle b.la

 
ANNONS
 
mia

mia

3 augusti 2009 12:48

Väldigt fin prototyp, må jag säga. Dina ändringar låter snyggt, som lite mer figurstickat?

http://www.snitsatstickat.blogspot.com

 
Eva

Eva

4 augusti 2009 23:23

jag brukar oxå använda mej av "prototyper"
bra att ha...Ler ! Koftan ser jättefin ut tycker jag,och dina ändrings tankar låtersom det blir hur snygg kofta som hells nästa gång.

Ha det gott !

http://urmoderns.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se