Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Nytt byte

Av Bente - 18 oktober 2009 10:18

Garn och the bytet kan ju inte jag som sörplar litervis med the hoppa över. Stickar för fullt på en present till min mamma som fyller 70 år i december så den kan inte få vara med på bild ännu. Har stickat klart lintröjan men inte sytt i hop eller blockat så ingen bild finns för den heller.

Här har varit ovanligt kallt  ,redan nattfrost i Malmö. Mycket blåst och inget lockande promenadväder precis ,skönar att sitta inne och sticka. Idag ska det bli en tur till skogen med hundarna ,bara 2+ ,mulet men helt vindstilla.

Håller för fullt på med viktväktarna ,har gått ner 9 kg så jag är ganska nöjd me dmig själv och har lovat mig själv garn när jag har gått ner 10kg. Nu närmar det sig och jag kan inte bestämma mig ,det finns så mycket  och sen behöver jag fler Knit Pick stickor och framför allt vajrar ,korta strumpstickor är inte fel det heller.Kanske ett strumpstickeset , vi får se.

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se