Direktlänk till inlägg 7 november 2009

Garn och Te paketet

Av Bente - 7 november 2009 09:41

Mitt fina paket kom redan i veckan men jag har inte hunnit blogga förrän idag. i torsdags var det stickcafe hos Fröken Garn som  vanligt och då passade jag på att köpa garn till mitt paket som skickades iväg i går. Hoppas mottagaren blir nöjd .

I mitt paket fanns 3 nystan Cocoon i härliga blåa nyanser ,mycket  snyggt.Ett paket löste som inte är provat ännu och 5 påsar lakritste ,spännande så det var jag tvungen att prova direkt ,mycket gott. Sen var det 4 värmeljus också ,alltid välbehövligt i mörkret.Tack tomtan www.metrobloggen.se/tomtan .Glad

Idag har vi sådär halvtråkigt väder men faktiskt ser det ut att kunna bli lite blå himmel. Ska åka till skogen elller stranden med hundarna idag och sen ska hästen klippas. I morgon blir det en vända med skräp som ska slängas. Vi ska snart flytta så packning står på programmet för långledigheten också. Stickar gör jag en del också på presenter så de kan inte visas ännu.

Ska försöka hinna med en tur till COOP också för det ska finnas garn, Highland eller liknande i ull/alpakka och akryl för 10kr nystanet ,måste ju kollas in.Skrattande  


 
ANNONS
 
Eva

Eva

9 november 2009 13:28

Massor av Tackkramar för det fina The&Garn paketet jag fick av dej !

Ha det gott !

http://urmoderns.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se