Direktlänk till inlägg 5 januari 2010

Lovikavantar

Av Bente - 5 januari 2010 11:10

Snabbstickat  ,avkopplande och de blir otroligt varma. Har inte bestämt mig för om jag ska göra tofs och brodera på dem.Tycker de är fina även utan något på.

Nu ska jag krypa upp i fåtöljen med en kopp the och stickning .Har precis varit ute med hundarna vid stranden och det är alldeles svart ut över havet så det blir säkert mer snö. Jag som ska åka till stallet om en stund. Nu längtar jag till våren.  


 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

5 januari 2010 13:14

Vilka jättefina vantar!!
hamnade på din sida när jag satt och kikade runt lite bland bloggar som handlade om handarbete, eftersom jag stickar en hel del själv och är ute på marknader o så..
Tänkte bara lämna några rader efter mig innan jag försvinner igen, ha det så jättebra!
Mvh Ingrid

http://iddeh.bloggplatsen.se

 
bente

bente

5 januari 2010 16:07

Tack för din snälla kommentar. Välkommen åter. Ha en bra dag. MvH Bente

http://www.stickigt.bloggagratis.se

 
Eva

Eva

8 januari 2010 13:55

Snygga Lovvika !såg nånstans att det broderades
en blomranka isf det vanliga,annars håller jag med dej att dom é fina som dom är!
Här håller kylan i sej,men ni har väl fuktigare luft !

http://urmoderns.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se