Direktlänk till inlägg 18 januari 2010

Ännu fler mössor

Av Bente - 18 januari 2010 10:12

Nu får det vara nog med mössor på ett tag . Har gjort 2 till , så svårt det är att fotografera mössor utan någon har dem på. Ser ju inte så roliga ut då.

En grön Costeaumössa  till min son i något ullgarn jag hade i lagret och den andra är i SilkeAlpakka till mig själv ,underbart mjuk och skön.

Denna veckan ska jag göra klart februaripaketet till min Hemlis och så är det stickcafé hos Fröken Garn på torsdag.

Har börjat ett nytt projekt en bolero/kofta i brunt  Debbi Bliss Prima 80% bambu och 20% merinoull ,vilket garn så mjukt och lättstickat. Har provat ett annat bambu/bomullsgarn tidigare som jag avskydde det var omöjligt att sticka i. Töjde sig mycket sen när det var klart också.

Vintern fortsätter med snö och - grader  även här längst ner i söder. Har precis bokat en resa till Fueruventura i mitten på februari, det ska bli så skönt med lite sol och plusgrader.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se