Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Garn & te

Av Bente - 23 februari 2010 15:26

Se vilket härligt paket som väntade på mig när jag kom hem från semestern igår.

Teet luktar ljuvligt och heter passande nog i min hängmatta. God choklad och fina garner. Tack Katarina www.kattasstickor.bloggspot.com

Inget har jag stickat men i morgon är det dags att börja jobba igen så förhoppningsvis blir det lite lugnt på natten så jag hinner med lite stickning.

Idag har jag mest tvättat kläderna från semestern ,besiktigat bilden och varit på hundpromenad. Ska sätta mig en stund nu och sticka lite tänkte jag. Håller på med mitt sista Hemlispaket och garn och te paketet ,saknar en del till båda men det ska bli klart i veckan.

Hade en härlig vecka med sol ,bad och god mat. Tyvärr också stormar ,regnoch åska.Runt 25 + de flesta dagarna.Corralejo ,Fueruventura var en positiv överraskning ,dit vill jag gärna åka igen.Glömde kameran så inga bilder att visa.  

 
ANNONS
 
Katarina

Katarina

24 februari 2010 19:07

Så kul att du tyckte om det. Är alltid lika nervöst innan man vet om det blir bra.

http://www.kattasstickor.blogspot.com

 
anette§

anette§

26 februari 2010 13:22

Hej.
Tack snälla du för de fina paketen jag fått från dig. Du har verkligen varit en toppen hemlis-vän. Ha en underbar vår.
( Den lär ju komma lite tidigare till dig än till mig.) / anette

http://stickinn.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se