Direktlänk till inlägg 26 mars 2010

ett projekt färdigt

Av Bente - 26 mars 2010 09:43

Har nu äntligen avslutat ett projekt och inte froggat det ,bara knappar saknas. Snart är ytterligare ett klart. Detta är min andra koftans kofta ,stickad i tunn  kidmohair i blågröna toner. Lätt som en fjäder och inte så tjock att det inte går att ha den inne.

Min apelsinkofta har jag fått repa upp och börja om för garnet räcker inte.

Har ett stort  koftprojekt på planeringsstadiet i tunn ekobomull ,ska ha någon mönsterstickning i flera färger men kan inte bestämma mig för hur.

Här har vi riktig vår med 15+ och sol ,underbart efter den långa snöiga vintern.Längtar efter en riktigt somrig stickning nu.

Sy &stickmässa i Malmö fredag ,lördag och söndag. Tror inte jag ska gå ,blev ganska besviken förra året .Att betala 120kr för att få handla lite garn känns dyrt. Får väl se om det blir ett besök i helgen.Skulle behöva en del knappar och lite tyg så kanske.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se