Direktlänk till inlägg 26 april 2010

Garninköp och färdigt projekt

Av Bente - 26 april 2010 12:06

De senaste in köpen ,3 härvor grått 1-trådigt gotländskt lammullsgarn  ,ska bli en slipover till maken och 3 härvor 2-trådigt i lila och ljungnyanser.Ska nog bli något till mig själv ,har en del grått Gotlandsullgarn  att mixa med.

Inköpta på Skymnings gård på Gotland. Helt ljuvligt att känna ,klämma och även lukta på dessa underbara ulllgarner.

Sen blev det 9 härvor av ett Irlänskttweed ullgarn , liknar Debbbie Bliss Chunky tweed  ,fyndade på Tradera för under 200 kr.Härlig blå nyans ,ska bli något till mig ,kofta troligtvis.

    

Kort kofta/bolero i Debbie Bliss garn Prima en merino /bamboo blandning . Skönt garn men en del färgskiftningar och många knutar i några nystan. Blev inte helt nöjd med modellen men ska prova den några kommer och se.

  

 
ANNONS
 
Eva

Eva

7 juli 2010 17:40

Härliga garner !Boleron ser jättefin ut.
det där med byten är svårt,men ulrika skriver ju att det ska vara ullblandatgarn.Pälsgarn skickar inte jag om jag inte ser i mottagarens blogg att hon anv mycke sådant,att skicka nått man själv fått är väl ok för det kan ju passa bättre hos nån annan. har ett på stickamera att det finns sådana som inte Tackar,det tycker jag é lågt!
Har anv riskokaren i dag,följde vad som stog på påsen,men jag måste erkänna att den kommer nog att hamna i stugan iställe.
Ha det gott!

http://urmoderns.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se