Direktlänk till inlägg 7 juli 2010

Bytesångest

Av Bente - 7 juli 2010 06:03

Sitter här och funderar över om jag ska vara med i fler byten. Tycker det är väldigt roligt att sätta i hop paket och även få paket. har dock blivit lite besviken ett par gånger nu så jag vet inte om jag vill.

Vad tycker ni om det är någon som läser detta, kan man ställa några krav på bytena eller är det jag som förväntar mig för mycket? Hur noga följer ni reglerna och värdet på paketet? Skulle själv aldrig skicka ett paket som jag inte själv vill ha , sen är det ju olika med smaken absolut , kollar alltid noga i bloggen för att se lite vad den andra gillar . Men att skicka akryl/pälsgarn ,billigaste chokladen mm är det ok? Att skicka något jag har fått i ett annat byte som passar någon annan bättre tycker jag är helt ok , det kan ju vara ett jättefint garn som inte jag har nytta av .Svårt ,vill ju inte vara otacksam men ibland undrar jag verkligen hur personen har tänkt.Vill man bara bli av med sånt som man inte själv vill ha?

Har varit väldigt dåligt på att blogga ,tappade lusten ett tag . Har inte stickat så mycket men en kofta är klar.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se