Direktlänk till inlägg 20 juli 2010

Färdigstickat

Av Bente - 20 juli 2010 08:56

En randig uppifrån och ner kofta i 3 trådar vitr merinosilkeoch ett apelsin/vitmelerat traderafynd också någon merino /silkemix. Tyvärr blev den något för liten så den får bli en present till min mamma tror jag om jag inte går ner ett par kilo.  

Ett par långa raggsockar till min dotter ,den andra strumpan har hon redan fått då hon fyllde år ,hann inte bli riktigt klar med båda.Stickade i lila Raggi ,självmönstrande Raggi som jag fick i förra bytet och lite vitt raggsocksgarn.Det är 3:dje paret jag stickar till henne ,senast i julklapp men hon glömmer bort att de inte kan tvättas så varmt i maskinen . Hoppas hon kommer ihåg det nu.

Nu ser jag med spänning framemot sticklägret ,inte långt kvar.

    


 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

2 augusti 2010 11:00

Tack för det fina "Garn & Te"-bytepaketet jag fick! Jag har sneglat på ekobomullsgarnet ända sedan det kom ut i butik, men haft alldeles för många andra projekt på gång. Nu behöver jag inte snegla längre! :-) Och téet ska jag dricka av när höststormarna börjar vina! Tack!

http://www.designsandras.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se