Direktlänk till inlägg 27 oktober 2010

Hemlispaket

Av Bente - 27 oktober 2010 15:16

Tack för det fina paketet med god choklad ,the och härliga garner. 4 ljusblå kid mohair och ett underbart ljusgrön merino silkegarn. Vad det ska bli har jag ingen aning om ännu. Det är så kul att få paket med okänt innehåll från en okänd person. 

Ser framemot nästa paket .Tack igen min hemlisvän.    

Nu ska jag prova lite av chokladen  och en kopp the i ruskvädret. Regn på tvären idag.

Skickade precis iväg mitt paket till stickhjälpen ,har mest stickat sockar och mössor dit den senaste tiden, perfekt sätt att göra av med alla restgarner.

Ska börja på ett par vantar till mig själv nu och sen en sjal/cowl i något så ovanligt som ett akrylgarn ,det är inte ofta jag stickar i såna men just runt halsen är jag extremt känslig för att det sticks. Tyvärr går alla sorters ull bort.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se