Direktlänk till inlägg 12 november 2010

Redo för vintern

Av Bente - 12 november 2010 11:59

Grått ,blåsigt och regningt idag men milt.Kallare ska det väl bli ,de  (kvällstidningarna)talar ju om kallaste vintern på 1000 år ,hur de nu kan veta hur kallt det var då.

Har stickat en mössa i Manos wool clasica ,spiralhat från one skein wonders boken. Som vanligt blev jag besviken på hur det blev  uppstickat ,härvan var otroligt vacker men mössan nja .

Vantar i grönblå Marks ekoull efter Elizabeht zimmermans mönster miotered mittens. Något smala men blev väl ganska ok.

En cowl i något så ovanligt som ett syntetgarn ,melerat i olika nyansar mer ok inte så brokigt, har en elastiskttråd i sig så den är väldigt följsam och superskön. Såna blir det fler av.

Håller på med ett par fingervantar i babyalpakka/kidmohair tillmig själv också och en mössa  i nRegia silk till mannen.En kofta är också på stickorna och en till blir nog påbörjad snart.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se