Senaste inläggen

ANNONS
Av Bente - 30 juli 2009 14:52

Har världens beslutsångest , vad ska jag sticka nu? Befintliga garner ska användas. Koftans kofta ska bara göras färdigt kanten på sen är den klar för blockning. ska på stickcafé hos fröken Garn i kväll och måste ju ha något att sticka. en sjal i virkade kärleksknutar har jag länge velat göra så kanske det är något,har aldrig gjort kärleksknutar så det kan ju vara bra att ha någon att fråga. Förhoppningsvis är det någon där som kan virka.

ANNONS
Av Bente - 25 juli 2009 08:58

Inget blir det stickat och inget bloggat. Håller på med min kofta som snart är klar. Har inte haft tid och lust för stickning i sommar. Snart är det semester så då ska det bli mer stickat. Vädret är verkligen skiftande ,har varit mycket kvav fuktig värme här och det är inte så skönt . Åskan har hängt i luften men det mesta har passerat längre norrut .

Hoppas ni alla har en skön sommar med stickning i lagom doser. Helylle har rea på Drops muskat bla som jag sitter och funderar på 19kr nystanet är ju väldigt bra pris ,frågan är bara vilken /vilka färger och till vad?

Av Bente - 3 juli 2009 18:14

Den här fina broschen vann jag i www.snitsatstickat.blogspot.com Pif. Den passar perfekt till min gråa sjal. Tack Mia!

Det blir inte så mycket stickat  i värmen , igår var jag på stickcafe hos fröken Garn ,trevligt som, vanligt med goda kakor och fina garner att klämma på. Det var bara alldeles för varmt ,inte blev det mycket stickat.

Av Bente - 29 juni 2009 11:32

Lite stickande har det blivit i allafall . Snart klar med kroppen på koftan . Det går lite trögt med stickningen i värmen men ett par varv varje dag blir det i alla fall. Ha det skönt där ute i sommarvärmen alla stickvänner. Idag är det lite mulet men varmt ändå. Nu ska jag ut och fika i Slottsparken. Allt är ekologiskt och mycket gott.

Av Bente - 29 juni 2009 11:29

Här ser ni anledningen till mitt låga intresse för bloggen ,min nya häst "Frans" .Fick tyvärr ta bort vår häst för ett par veckor sen så stämningen har inte varit på topp men nu ser vi framåt och är glada för nyförvärvet.

Av Bente - 16 juni 2009 16:20

Min vinst från Virkaholic kom idag ,jättesöt liten maskot ,disktrasa ,fina stickmarkörer och virkade blommor. Tack så jättemycket. Hon firade 10000 inlägg med denna utlottningen. http://virkaholic.blogspot.com/

Jag fortsätter sticka på min upp och ner kofta ska dela av för ärmar och kropp nu äntligen.

Av Bente - 13 juni 2009 10:08

Vilket tråkigt väder vi har haft  ,regnigt ,blåsigt och kallt. Nu ser det ut att bli lite bättre tom lite blå himmel. Har ju iofs varit bra stickväder.

Håller på för fullt att sticka på min kofta som stickas i blandade  bomullsgarner från min garnsamling. Mesta dels ekologiska garner . Vet inte riktigt vad jag tycker om färgerna ,var tvungen att ta med lite blått ,kanske tar jag in någon mer färg också. Har ljusblått ,gult och flera melerade garner att välja på. Det lutar åt att inte ha fler ,är lite orolig för om det räcker. Det blåa är lätt att komplettera ,det räcker nog inte, det är M&K ekobomull så det finns ju. Men de rosa nyanserna är något gammalt garn som inte går att få komplettera. . Koftan verkar lagom än så länge ,kanske lite stor i ringningen men jag ska nog virka kant runt så blir det nog bra.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se