Senaste inläggen

Av Bente - 19 april 2009 19:15

Den här trevliga tävlingen måste jag ju vara med på.http://lenasskattkista.blogspot.com/2009/04/utlottning.html


ANNONS
Av Bente - 18 april 2009 17:09

Oj det var ett tag sen jag bloggade. Får skylla på en ovanligt rälig förkylning med både feber och ledvärk. Spolierade mina påskplaner helt och nu 2,5 v senare fortfarande inte helt bra.Har stickat en  del på min kofta  ,håller på med ärmarna. Inte ens sticka orkade jag när jag var som sämst.

Hade ju tänkt mig en tur till snistat stickarts utställning men tyvärr blev det inte så.

Härligt väder har vi i allafall. Nästan sommarvarmt i solen.Jag njuter av vädret och ljuset.


ANNONS
Av Bente - 1 april 2009 18:53

Äntligen sol och värme ,gick en härlig promenad och hittade både Tussilago och Scilla. Jag njuter verkligen av våren bortsett från att jag blir mer och mer allergisk för varje år. Troligen Hassel /Sälg som jag inte tål. Jag nyser och nyser ,lite hosta och halsskrovel .

Stickar för fullt på min kofta . Jag har kört fast på min Fair Isle west ,fattar inte hur jag ska  göra ,varvet ska flyttas och börjas på nytt ställe ,men varför??Jag får sätta mig ner i lugn och ro nästa vecka och klura på det. Ska arbeta i helgen och i morgon är det lunchgalopp på Jägersro.

Av Bente - 28 mars 2009 17:29

Idag har jag varit på mässan och det var mycket folk. En del garner men inga riktiga fynd tycker jag. Lärde mig göra kärleksknutar i Hemslöjdens monter så det ska tränas på i kväll. Hade tänkt gå på spetssticknings workshop men det blev inte så. Köpte garn till min hemlis så det blir ingen bild f.ö blev det inte något köp. Ullomera hade ett ljuvligt Kidmohairboucle garn som jag nog ´kommer att beställa när kassan är mer fylld.

Knappast värt de 100kr i inträde tycker jag men om man hade gått på lite workshops o demonstrationer så kanske det hade varit mer lönande.

Av Bente - 24 mars 2009 09:19

Har tagit en paus med min Fair Isle vest och stickar på en kofta ,Dropsmönster från förra våren. Enkel och snabbstickad i Muskat bomullsgarn. Hoppas det räcker ,är precis på gränsen.

Idag är det riktigt aprilväder ,snö och sol om vart annat och rejält blåsigt.

Av Bente - 20 mars 2009 11:24

Har varit iväg på konferans ett par dagar och när jag kom hem väntade ett paket på mig . Skyndade mig och hämtade det i dag. Min hemlisvän i Norrland Tack så mycket. Det komer säkert väl tillpass. God choklad  ,en favorit ,garn i fin blå färg och roliga knappar.Ett Dropsmagasin m ed fina mönster . Vad mer kan man begära? Tack igen .

Inte mycket har blivit stickat  en nu är jag ledig i 5 dagar så lite ska väl hinnas med.

Av Bente - 13 mars 2009 07:03

Här är det verkligen tvära kast mellan vår och vinter. Igår morse var det -3  och sol ,vid lunch 2+ och lite senare på eftermiddagen vräkte snön ner och det fortsatte hela kvällen. Nu har allt regnat bort och det är vår igen.

Skönt ,hoppas det blir lite sol idag. Ska ta några bilder på krokusen som blommar för fullt tänkte jag.

Stickningen går ganska trögt just nu. Har köpstopp ,inget nytt garn får köpas innan sommaren utom någon komplettering som kan behövas för att göra klart något. Till hemlisen får jag ju så klart köpa garn ,skickade första paketet igår.

Av Bente - 5 mars 2009 17:05

Det här fick jag av garn -inger. Fint garn ,bok ,värmeljus choklad och the. Underbara färger på garnet . Gott the och spännande choklad med chili.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se